Da li želite postati Facebook marketing nindža? | Paradox

KONTAKT

Zakažite besplatnu konsultaciju sa jednim od naših najboljih stručnjaka u marketingu i otkrijte načine za pridobijanje novih kupaca koristeći digitalni marketing.

Kontaktirajte Nas



Preferiram kontakt putem:
TelefonaEmail-a



Na Facebooku postoji preko milion oglašivača koji su u oglase uložili preko 8 milijardi američkih dolara. Od 2010. godine broj oglasa na Facebooku porastao je za 680%.

Znate li kako da se izdvojite iz mase?

Za sve zainteresirane koji bi željeli da unaprijede svoj brend, da privuku nove kupce, ostvare finansijski rast, prošire svijest o svom brendu, dominiraju nad konkurencijom ili bi samo željeli da steknu novo znanje i vještine u području Facebook marketinga, Paradox d.o.o. organizuje edukaciju na kojoj će zainteresirani imati priliku da nauče sve tajne uspješnog oglašavanja na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Edukacija je koncipirana na način da sadrži mnogo primjera za diskusiju, te zadataka kroz koje kritički postupamo problemima. Tu je i teorijski dio, koji će u ovom slučaju biti bogat izuzetno vrijednim informacijama koje svaki marketing nindža mora posjedovati.

Želite li i Vi postati Facebook marketing nindža?

Prvi termin 06.09 i 13.09 je popunjen. Zbog velikog interesa odlučili smo se za još jedan dodatni termin, koji će se održati 07.09 i 14.09 (dva četvrtka, od 17:30h do 20:30h)

Naučite provjerene taktike uspješnog oglašavanja na Facebooku! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i na vrijeme rezervišite svoje mjesto!

PRIJAVITI SE MOŽETE NA https://paradox.ba/facebook-edukacija/