KONTAKT

Zakažite besplatnu konsultaciju sa jednim od naših najboljih stručnjaka u marketingu i otkrijte načine za pridobijanje novih kupaca koristeći digitalni marketing.

Kontaktirajte NasPreferiram kontakt putem:
TelefonaEmail-aGoogle oglašavanje

Google oglašavanje (Google Ads je najbrži način da privučete potencijalne kupce na Vašu web stranicu. Koristeći ovaj način oglašavanja možete zauzeti najbolje pozicije na pretrazi i na taj način doći do potencijalnih kupaca. Čak i male kompanije mogu konkurisati velikim i povećati svoj dio tržišnog udjela.

Google oglašavanje – prednosti:

  • Mjerljivost – Ono što ne možete izmjeriti, ne možete ni popraviti. Jedna od najvećih prednosti ovog načina oglašavanja je svakako mogućnost praćenja apsolutno svih aspekata oglašavanja.
  • Brzi rezultati – Ne morate čekati sedmicama ni mjesecima kako biste vidjeli rezultate. Vaši Google oglasi će početi da se prikazuju vrlo brzo nakon lansiranja kampanje te će Vaši potencijalni kupci koristeći pretragu moći pronaći Vaše proizvode i usluge.
  • Precizno targetiranje – Google oglasi će se prikazati samo na relevatnim upitima koji se tiču Vašeg poslovanja, tj. posjetiocima koji traže Vaš proizvod ili uslugu. Također, oglasi se mogu prikazivati korisnicima iz samo određenog grada ili regije u određeno vrijeme.
  • Pay per click – Vi ne plaćate prikazivanje oglasa, već samo kada neko klikne na Vaš oglas i ode na Vašu web stranicu.
  • Kontrola troškova – U svakom momentu možete povećati, smanjiti ili pauzirati potrošnju namijenjenu za određenu kampanju.
  • Pravovremenost – Vaši oglasi se prikazuju u momentu kada potencijalni kupci traže Vaš proizvod ili uslugu.

Za razliku od search engine optimization (SEO) koji je spor i zahtjevan proces, koristeći Google AdWords oglašavanje možete zaboraviti na konkurenciju, te svoje usluge i proizvode odmah istaći na vrhu Google tražilice.

 

Zakažite besplatne konsultacije sa jednim od naših najboljih stručnjaka i otkrijte načine za pridobijanje novih kupaca koristeći digitalni marketing.