KONTAKT

Zakažite besplatnu konsultaciju sa jednim od naših najboljih stručnjaka u marketingu i otkrijte načine za pridobijanje novih kupaca koristeći digitalni marketing.

Kontaktirajte NasPreferiram kontakt putem:
TelefonaEmail-aInternet oglašavanje

digitalni-marketing-facebook-google-linkedin-email-seo-paradoxInternet oglašavanje je danas najefikasniji oblik oglašavanja. Njegova najveća prednost je mnogostruko niža cijena u odnosu na tradicionalne oblike marketinga. Također, pored toga što je internet najveći medij putem kojeg prenosite poruku, pruža Vam mogućnost da saznate reakcije kupaca. Na taj način možete kontinuirano pratiti rezultate marketinške kampanje i u skladu s njima korigovati kampanju, pa čak je i zaustaviti. Koja vrsta internet oglašavanja će odgovarati Vašem biznisu, zavisi od vrste proizvoda i usluga koje nudite te od ciljne skupine kojoj su ti proizvodi usmjereni.

U nastavku Vam ukratko objašnjavamo najvažnije oblike digitalnog oglašavanja.

Google oglašavanje

Predstavite svoje proizvode i usluge onima koji zaista i traže ono što imate ponuditi. Bez obzira da li ste lider na tržištu ili samo mala kompanija koja želi zauzeti veći dio tržišnog udjela, korištenje Google AdWordsa je najbrži način da privučete potencijalne kupce na Vašu web stranicu. Zaboravite na konkurenciju, Vi možete biti prvi!

Facebook oglašavanje

Budite prisutni tamo gdje su Vaši kupci – a većina njih se nalazi upravo na Facebook-u. Bez obzira da li volite tehnologiju ili ne, ako želite biti ispred konkurencije trebate pratiti svjetske trendove i iskoristiti sve potencijale Facebook oglašavanja. Među 1,5 miliona Facebook korisnika u Bosni i Hercegovini, sigurno ćete pronaći nove kupce, ali i kreirati bolju vezu sa postojećim te ojačati brend.

SEO optimizacija

Search Engine Optimization (SEO) je relativno spor proces, ali su efekti dugotrajni. Korištenjem različitih metoda i tehnika, postižemo visoku poziciju na tražilicama što u konačnici vodi do velikog povećanja organske posjećenosti Vaše web stranice. Biti prvi ili među prvima na pretrazi je veoma bitno. U suprotnom, potencijalni kupci će se vjerovatno okrenuti konkurenciji.

E-mail marketing

E-mail nije prošlost uprkos pojavi mnogih digitalnih noviteta. Jedna od najboljih metoda digitalnog oglašavanja je upravo direktno oglašavanje na e-mail adrese zainteresovanih ljudi i registrovanih pretplatnika. Informacije su dostupne kupcima kada oni to žele. Pružate im mogućnost da sami određuju kada će pročitati sadržaj koji ste pripremili za njih.

Zakažite besplatne konsultacije sa jednim od naših najboljih stručnjaka i otkrijte načine za pridobijanje novih kupaca koristeći digitalni marketing.