KONTAKT

Zakažite besplatnu konsultaciju sa jednim od naših najboljih stručnjaka u marketingu i otkrijte načine za pridobijanje novih kupaca koristeći digitalni marketing.

Kontaktirajte NasPreferiram kontakt putem:
TelefonaEmail-aO Nama

Digitalna agencija

Digitalna agencija

Želite pridobiti nove kupce?


Mi ćemo Vam pomoći: da dobijete nove kupce, ostvarite finansijski rast, proširite svijest o brendu kompanije i dominirate nad konkurencijom.
Iz očiglednih razloga kao što su manjak vremena, nedostatak znanja i vještina ili jednostavno zbog drugih prioriteta, često niste u mogućnosti posvetiti dovoljno vremena digitalnom marketingu.
Zbog toga smo tu mi, marketing agencija Paradox d.o.o., sa uspješnim pričama i provjerenim sistemom. U kratkom vremenskom periodu u mogućnosti smo pokrenuti čitav arsenal marketing alata čija primjena već u prvom mjesecu pruža profitabilne rezultate.

 

GOOGLE oglašavanje FACEBOOK oglašavanjeSEO optimizacijaE-MAIL marketing

 

Kratke web stranice

Ukoliko imate staru web stranicu ili je uopće nemate, nema potrebe za panikom. Naša agencija se specijalizovala u kreiranju „kratkih“ web stranica namijenjenih isključivo za promociju proizvoda ili usluga. Pored toga što su strukturno i dizajnerski na svjetskom nivou, imaju veoma prihvatljivu cijenu.

Digitalno oglašavanje

Dokazali smo svoje znanje i vještine na svim medijima, uključujući: Google, Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin, E-mail i Remarketing. Pobrinut ćemo se da Vaš uloženi novac rezultira profitom.

digitalni marketing
Zakažite besplatne konsultacije sa jednim od naših najboljih stručnjaka i otkrijte načine za pridobijanje novih kupaca koristeći digitalni marketing.
Zakaži termin