Seminar: Kako pridobiti nove kupce online | Paradox

KONTAKT

Zakažite besplatnu konsultaciju sa jednim od naših najboljih stručnjaka u marketingu i otkrijte načine za pridobijanje novih kupaca koristeći digitalni marketing.

Kontaktirajte NasPreferiram kontakt putem:
TelefonaEmail-aUkoliko posjedujete vlastiti biznis, zasigurno ste primijetili da je online prisustvo Vašeg biznisa danas MUST. Zašto? Zato što je Vaša konkurencija već prisutna na društvenim platformama.

Međutim, kako da istaknete prednosti Vašeg biznisa online, a da ponuda ciljanoj skupini bude primamljiva i drugačija od konkurentske? Kako da uopće kreirate uspješnu online kampanju, a da pri tome, ne utrošite enormne količine resursa?

Imamo odličnu vijest za Vas!

U BiH je digitalno oglašavanje još uvijek veoma jeftino, i to čak do 15 puta jeftinije nego u USA ili na EU tržištu. Još uvijek svi poduzetnici, marketing menadžeri, te mala i srednja preduzeća nisu shvatili da je zaista moguće samo s par klikova, malo kreativnosti i nekoliko dolara dnevno veoma efektivno oglašavati biznis.

Kada mnogo veći broj biznisa bude namjeravalo prikazati reklamu u isto vrijeme na određenom, npr. lokalnom tržištu, cijena jednog klika će se znatno povećati!

Uz pomoć promo web stranica, FB oglašavanja i automatizovanih kampanja u mogućnosti ste bukvalno doći do nivoa gdje novi kupci dolaze bez prestanka. Dok spavate, odmarate ili radite, pomoću strateških digital marketing kampanja, priliv novih kupaca i zainteresovanih osoba je zagarantovan.

Nakon niza uspješno organizovanih edukacija i seminara iz oblasti digitalnog marketinga, 24.11. organizujemo najnapredniji seminar do sada – “Kako pridobiti nove kupce online”.

Proces kreiranja jedinstvenog prodajnog sadržaja, lansiranje PRO Facebook & Instagram kampanja, te automatizacija cjelokupnog procesa kampanja, koje vam bukvalno dovode nove kupce i klijente dok vi spavate, samo su neke od tema koje će biti obrađene na seminaru.

Ukoliko ste prepoznali značaj digitalnog marketinga za razvoj Vašeg biznisa i voljni ste uložiti potrebno vrijeme, trud i resurse da naučite kako pridobijati nove kupce online, prijavite se za učešće na seminaru: https://seminar.paradox.ba/prijava

Osim sticanja novog znanja i vještina za online marketing, networkinga i pozitivne energije, kao poklon ćete dobiti i online kurs Farisa Biogradlića (predavača), koji sadrži više od 6h+ edukativnog video materijala! To znači da možete odmah početi sa učenjem, te na seminar doći spremni za naredni nivo!

Broj mjesta na seminaru je ograničen, stoga na vrijeme rezervišite Vaše mjesto.