Vrijeme je za digitalni marketing | Paradox

KONTAKT

Zakažite besplatnu konsultaciju sa jednim od naših najboljih stručnjaka u marketingu i otkrijte načine za pridobijanje novih kupaca koristeći digitalni marketing.

Kontaktirajte NasPreferiram kontakt putem:
TelefonaEmail-aU Bosnu i Hercegovinu većina “trendova” dolazi sa nekoliko godina zakašnjenja. Ista situacija se dešava i sa digitalnim marketingom koji iz dana u dan zauzima sve veći udio marketing budžeta. U našoj zemlji broj korisnika interneta prošle godine je iznosio oko 2.3 miliona. Ova statistika jasno govori u korist interneta kao medija koji preuzima svijet oglašavanja i komuniciranja.

Upravo zbog toga, digitalna marketing agencija Paradox d.o.o. je odlučila organizovati seminar (18.03. Sarajevo – Hotel Radon Plaza- Od 09:30 h do 18:00 h) na kojem ćete naučiti mnoge korisne stvari vezane za profitabilnije i efikasnije digitalno oglašavanje. Teme na seminaru:

✔️ Priprema za uspješnu digitalnu strategiju
✔️ Facebook oglašavanje
✔️ Google oglašavanje
✔️ E-mail marketing (lead generation)
✔️ Web stranice (psihologija ponašanja na internetu)
✔️ SEO optimizacija
✔️ Remarketing
✔️ Kreiranje digitalne strategije

Seminar je namijenjen svim zaposlenima u marketinškom sektoru, direktorima kompanija, preduzetnicima, kao i individualcima koji žele steći napredna znanja i vještine u ovoj oblasti.

Naučite trikove i steknite znanja za trenutno najmoderniji i najrazvijeniji način oglašavanja. Kao na zapadu, i u BiH sve više i više firmi prepoznaje moć digitalnog marketinga i koriste ga za ubrzan rast poslovanja. 

Oni koji budu pioniri, imat će veliku prednost.

 Prijave za seminar su u toku!

PS: Odobravamo popust za grupe